Films en seriesFilms en series

maandag 29 juli 2019

Spectaculaire autostunt in Schotse Hooglanden

Geen zondagsrust voor het filmteam van Bond 25. Bij Loch Laggan op het landgoed Ardverikie in Schotland zijn gisteren opnamen gemaakt van een autoachtervolging met een spectaculair einde, aldus onderstaande foto's uit The Sun.


De stunt werd eveneens opgenomen vanuit de lucht. Aangezien van de auto na afloop niet veel meer over was, lijkt het hier om een one-taker te gaan.

De mogelijkheid bestaat dat de gebruikte locatie in de Schotse Hooglanden dient als dubbel voor Noorwegen. Schotland behoorde namelijk niet tot de genoemde locaties van de nieuwe Bond-film.

Vanaf half augustus vertrekt het team van Bond 25 voor een maand naar diverse locaties in Italië. Op 1 augustus vindt een castingronde voor figuranten plaats. Eén opvallend detail: tussen de castleden als Daniel Craig, Rami Malek en Léa Seydoux staat op het castingformulier ook Christoph Waltz vermeld...

Geen opmerkingen:


© Bond Blog 2009 — 2024
Alle fotorechten voorbehouden aan Danjaq LLC. / Eon Productions, United Artists Co., MGM Studios, Columbia Pictures, 20th Century Fox Home Entertainment, Sony Pictures Inc., Universal Pictures