Films en seriesFilms en series

maandag 12 augustus 2019

A view to kill

Wie als toerist deze dagen van het adembenemende uitzicht over de Zuid-Italiaanse stad Matera denkt te kunnen genieten, zal het moeten doen met een bouwvakkersdecolleté van de decorbouwers van Bond 25. Tegen het uitkijkpunt van Piazzetta Pascoli wordt momenteel een hotelkamer opgetrokken, aldus La Gazzetta del Mezzogiorno. Want James Bond doet het niet minder dan voor a view to kill...
Nog deze maand beginnen de langverwachte opnamen van Bond 25 in Italië. Naast Matera, waar op diverse locaties zal worden gefilmd, vinden tegelijkertijd bouwwerkzaamheden plaats voor het filmen in Gravina in Puglia, waar opnamen plaatsvinden rond de cryptes van de Eeuwige Vader en het middeleeuwse bastion.

Hoofdrolspeler Daniel Craig voegt zich naar verluidt begin september bij de filmploeg in Italië, waar vervolgens de gehele maand zal worden gefilmd.

Genoma of a Woman


Een mogelijke titel voor de naamloze James Bond-film die sinds begin deze maande ronde doet, is iets in de trant van Genoma of a Woman. Zo schrijft Marcos Kontze van James Bond Brasil op Twitter. Aangezien ‘genoma’ Italiaans is en ‘genome’ Engels voor het Nederlandse ‘genoom’, wat allemaal nogal vreemd in de oren klinkt, moet dit gerucht met de nodige scepsis worden bekeken. Gezien de opbouw van de titel Genoma of a Woman lijkt het mij eerder een teken dat is gekozen voor (The) Property of a Lady, een van de laatst overgebleven Fleming-titels.

Meer nieuws hierover kunnen we volgens Kontze begin oktober verwachten als de opnamen in Italië erop zitten en een persconferentie in Pinewood Studios staat gepland. Mogelijk is dan ook de eerste trailer van Bond 25 te zien. Een trailer waarvan werd gehoopt dat deze met de release van het laatste Fast & Furious-vehikel werd vertoond, en waarvan ik denk dat deze wordt bewaard tot een toepasselijker moment: Global James Bond Day op 5 oktober.

Geen opmerkingen:


© Bond Blog 2009 — 2024
Alle fotorechten voorbehouden aan Danjaq LLC. / Eon Productions, United Artists Co., MGM Studios, Columbia Pictures, 20th Century Fox Home Entertainment, Sony Pictures Inc., Universal Pictures