Films en seriesFilms en series

dinsdag 21 januari 2020

Around the Table

In de serie Around the Table van Entertainment Weekly zijn de hoofdrolspelers van No Time to Die aangeschoven: Daniel Craig, Léa Seydoux, Rami Malek en Lashana Lynch. En ze lijken er schik in te hebben.Het weekblad publiceert eveneens een groot artikel over de nieuwe James Bond-film. Waarin Daniel Craig nogmaals benadrukt dat het zijn laatste Bond-film is, producent Barbara Broccoli doet de opmerkelijke uitspraak dat zij na het vertrek van regisseur Danny Boyle met de gedachte heeft gespeeld Bond 25 maar helemaal te cancelen, en Rami Malek komt met een aparte uitspraak:

„I don’t even know what my character’s final name is in this movie. No, I’m pretty sure it’s Safin. It is...”

Malek lijkt hier te spelen met het gerucht dat hij de nieuwe Dr. No is, Bonds tegenstander in zijn eerste film uit 1962. Anderzijds doelt de acteur wellicht op zijn voorganger Christoph Waltz, wiens alias gedurende de vorige film een oude bekende bleek te zijn.

Geen opmerkingen:


© Bond Blog 2009 — 2024
Alle fotorechten voorbehouden aan Danjaq LLC. / Eon Productions, United Artists Co., MGM Studios, Columbia Pictures, 20th Century Fox Home Entertainment, Sony Pictures Inc., Universal Pictures