Films en seriesFilms en series

donderdag 4 november 2010

Bond 23 in 2012

Met het faillissement en de doorstart van MGM staat de productie van de nieuwe Bond-film weer op de rails. Bond 23 verschijnt in november 2012, hoopt MGM. Met iedere twee jaar een nieuwe film.

Dat zijn nog eens beloftes!

Een release in 2012 is goed te begrijpen - Bond wordt vijftig in dat jaar. Dat betekent vanaf nu nog twee jaar wachten. Of beter: leuke dingen doen in die tussentijd. Voor de historische waarde zou ik koersen op een premiere op 5 oktober van dat jaar. Dat is op de kop af vijftig jaar geleden dat Dr. No in de bioscoop werd gebracht.

In hoeverre de positieve plannen van MGM gehaald worden, zal moeten blijken. Dat een filmmaatschappij met Bond binnen de gelederen ooit failliet heeft kunnen gaan, is op zich al een raadsel. De toekomst blijft wat dat betreft zo onzeker als de pest. Aan Bond zelf zal het niet liggen.

Geen opmerkingen:


© Bond Blog 2009 — 2024
Alle fotorechten voorbehouden aan Danjaq LLC. / Eon Productions, United Artists Co., MGM Studios, Columbia Pictures, 20th Century Fox Home Entertainment, Sony Pictures Inc., Universal Pictures