Films en seriesFilms en series

maandag 19 maart 2012

Second Unit stunt in Adana

Terwijl in het Engelse Surrey opnames worden gemaakt op Skyfall Lodge, maakt de Second Unit het Turkse Adana onveilig.

Deze week vinden in Adana de opnames van de langverwachte treinscène plaats. Onderdeel hiervan is ook een motorstunt.

Een stuntman springt via een motor de brug af.

De locale bevolking is niet altijd even enthousiast over de filmploeg. Wegens gebrekkige communicatie weten veel automobilisten niet dat er bepaalde stukken op hun route ontoegankelijk zijn. Dat levert volgens Hurriyet Daily News de nodige frustratie onder reizigers op.

De plaatselijke supermarkt draait daarentegen bijzonder goed met deze filmploeg op visite.

2 opmerkingen:

TANER GÖDE zei

Ik woon in Adana en ik heb de second unit hier gezien. Het is fantastisch om te zien dat er in je stad een 007 film wordt gedraait. Ik hoop ook Mr. Craig te zien maar of dat werkelijkheid wordt, betwijfel ik. 7 Maanden later zien we hem toch op het witte doek. Een brug en enkele brede wegen in het midden van de stad zijn afgesloeten i.v.m. opname's voor de film. In Adana is er ook een zeer oud treinstation, door de Keizerlijke Duitsers gemaakt en ik hoop dat die ook op het doek komt. Groeten uit Adana. Taner Göde

Jasper Hartog zei

Dank voor je bericht Taner. Ik kan nog wel een plaatselijke reporter gebruiken! Zoals het er uitziet filmt de Second Unit daar nog tot 26 maart.

Probeer zo veel mogelijk van de opnames mee te krijgen. A once in a lifetime chance. En als ze nog figuranten zoeken - meld ja aan!


© Bond Blog 2009 — 2024
Alle fotorechten voorbehouden aan Danjaq LLC. / Eon Productions, United Artists Co., MGM Studios, Columbia Pictures, 20th Century Fox Home Entertainment, Sony Pictures Inc., Universal Pictures