Films en seriesFilms en series

zondag 15 september 2013

'Bane als Bond'

De Britse acteur Tom Hardy maakt een goede kans de volgende James Bond te worden. Dat meldt de Daily Star. Hardy zou volgens de krant 'bovenaan de lijst' staan als opvolger van Daniel Craig.

Tom Hardy, onder meer bekend als Bane in de laatste Batman-film, schijnt al eerder aangegeven te hebben graag de nieuwe 007 te worden. Het liefst met Christopher Nolan als regisseur, met wie hij al eerder een aantal films maakte.

Een anonieme bron meldt aan de Daily Star dat Hardy al benaderd schijnt te zijn door distributeurs MGM en Sony. De nu 36-jarige Brit (precies vandaag jarig toevallig) wordt betiteld als 'perfect Bond-materiaal'.

Onherkenbaar als Bane in Christopher Nolans The Dark Knight Rises (2012)

Neem dit nieuws alsjeblieft met een flinke korrel zout. Want we hebben hoe dan ook nog twee films met huidig Bond Daniel Craig voor de boeg. De eerstvolgende, Bond 24, zal verschijnen op 23 oktober 2015. Zijn vijfde, en waarschijnlijk laatste, zal dan op zijn vroegst eind 2017 uitkomen. Tom Hardy zal in dat geval niet eerder dan 2019 als Bond te zien zijn - en in die tussentijd gok ik dat we nog een stuk of honderd 'mogelijke' Bond-kandidaten verder zijn...

Geen opmerkingen:


© Bond Blog 2009 — 2024
Alle fotorechten voorbehouden aan Danjaq LLC. / Eon Productions, United Artists Co., MGM Studios, Columbia Pictures, 20th Century Fox Home Entertainment, Sony Pictures Inc., Universal Pictures