Films en seriesFilms en series

zondag 8 juni 2014

Spacey ontkent geruchten Bond 24

Waar de geruchten vandaan komen, is hem een raadsel, maar Kevin Spacey geeft aan dat hij niet in de nieuwe Bond-film te zien zal zijn. 'Was het maar waar', zegt hij tegen Press Association.

Vlak na de release van Skyfall, in november 2012, zou Spacey gezegd hebben dat hij graag een Bond-boef wil spelen (raadsel opgelost). Op voorwaarde dat Sam Mendes opnieuw de regie op zich zal nemen. Mendes liet destijds weten dat hij dat alleen wilde doen als Skyfall een succes zou worden.

Eén en één is twee, zou je zeggen. Skyfall werd een regelrechte kaskraker + Mendes tekende bijna een jaar geleden voor Bond 24 = welkom Kevin Spacey. Maar zo werkt het natuurlijk niet.

Vooralsnog zijn alleen alle vaste karakters (Bond, M, Moneypenny, Q en Tanner) zeker van een basisplaats. Geruchten rond de nieuwe Bond-girls (een Britse en een Scandinavische) duiken geregeld op, en een enkele keer wordt een Oscar-kandidaat gelinkt aan een boevenrol. Maar dat is vooralsnog allemaal speculatie.

Als er inderdaad een rol voor Kevin Spacey in Bond 24 is weggelegd, hoeft Sam Mendes hem maar te bellen...

Geen opmerkingen:


© Bond Blog 2009 — 2024
Alle fotorechten voorbehouden aan Danjaq LLC. / Eon Productions, United Artists Co., MGM Studios, Columbia Pictures, 20th Century Fox Home Entertainment, Sony Pictures Inc., Universal Pictures