Films en seriesFilms en series

donderdag 25 september 2014

Eerste setfoto Bond 24

Plus: 'Vijftien opnamedagen in Marokko'De lokale krant Kleine Zeitung uit Oostenrijk schrijft dat een ploeg van zo'n tien man bezig is met de constructie van een decor in Obertilliach. Bedoeld voor de opnames van Bond 24, die ergens in januari of februari volgend jaar gaan plaatsvinden.

Het bergplaatsje Obertilliach dook in augustus plots op als mogelijke locatie voor de nieuwe Bond-film. Wegens een wijziging in het verhaal bleek een eerder gekozen locatie in Noorwegen niet door te kunnen gaan, waarna de makers van Bond 24 besloten uit te wijken naar Tirol. Waar ook gefilmd gaat worden in het plaatsje Sölden.

Ander locatienieuws dook vandaag op in de Marokkaanse media. Waarin geschreven wordt dat het team van Bond 24 vijftien dagen opnames zal gaan maken in Casablanca en Tanger. Vorig weekend werd Bond-acteur Daniel Craig al gespot in Marokko voor een mogelijk locatiebezoek.

De stad Tanger was een van de hoofdlocaties in The Living Daylights (1987).

Geen opmerkingen:


© Bond Blog 2009 — 2024
Alle fotorechten voorbehouden aan Danjaq LLC. / Eon Productions, United Artists Co., MGM Studios, Columbia Pictures, 20th Century Fox Home Entertainment, Sony Pictures Inc., Universal Pictures