Films en seriesFilms en series

maandag 22 augustus 2022

‘James Bond tot zeker 2037 in de bioscoop’

Megadeal tussen Eon Productions en Warner Bros.

James Bond-films blijven tot zeker 2037 gemaakt worden, meldt Daily Mirror. Eon Productions schijnt een megadeal met filmstudio Warner Bros. te hebben gesloten om 007 tot minimaal zijn 75e filmverjaardag in de bioscoop te houden.


Op de deal werd vorige week al gehint door Deadline. Deadline wist te melden dat Warner Bros. de nieuwe distributeur van de Bond-films buiten de Verenigde Staten wordt. Met uitzondering van de eerstvolgende film, Bond 26, die wordt nog gemaakt in samenwerking met Universal Studios. Universal distribueerde No Time to Die en heeft ook het recht om een tweede Bond-film te maken.

Warner is vanaf Bond 27 aan de beurt en mag dat volgens nog onbevestigde bronnen continueren tot het jaar 2037. Bij welke Bond-film we dan zijn aangekomen, hangt af van de snelheid waarmee de films gaan verschijnen. Een gat van drie tot vier jaar tussen de films is tegenwoordig meer regel dan uitzondering.

Wie James Bond gaat spelen in de komende films, blijft vooralsnog voer voor speculatie. De focus van de Bond-films lijkt momenteel vooral te liggen bij het zestigjarig jubileum van de filmheld dit jaar.
Op 5 oktober is het precies zestig jaar geleden dat de eerste Bond-film Dr. No in de bioscoop verscheen. Geen slechte gelegenheid om de nieuwe 007 aan te kondigen…

Bond 26 gaat niet eerder in productie dan in 2024, liet Bond-producent Barbara Broccoli twee maanden geleden weten. Voor Warner duurt het daarom nog wel even voordat ze met James Bond aan de slag kunnen.

1 opmerking:

Anoniem zei

👍🏻


© Bond Blog 2009 — 2024
Alle fotorechten voorbehouden aan Danjaq LLC. / Eon Productions, United Artists Co., MGM Studios, Columbia Pictures, 20th Century Fox Home Entertainment, Sony Pictures Inc., Universal Pictures