Films en seriesFilms en series

dinsdag 3 oktober 2023

Dit is Brian Cox als Bond-schurk

Brian Cox als Bond-schurk; een rol die hem op het lijf is geschreven, maar het mocht nooit zo zijn. Althans, niet in een James Bond-film.

In de spelshow 007’s Road to a Million, die vanaf november te zien op Prime Video, mag Cox zich van zijn vileine kant laten zien. In GQ Magazine een interview met de Schotse acteur.In de spelshow waarin kandidaten op echte James Bond-locaties strijden om 1 miljoen pond, speelt Brian Cox The Controller. De man die een miljoen mag weggeven en de touwtjes van de spelshow in handen heeft.

Aan GQ Magazine vertelt Cox dat hij door de makers van de James Bond-films altijd is genegeerd, vandaar dat hij de kans in Road to a Million greep. De spelshow is zijn manier om alsnog aan 007 te worden gelinkt. Een nieuw seizoen van 007’s Road to a Million is inmiddels in voorbereiding.

Met dank aan James Bond Australia voor de melding.

Geen opmerkingen:


© Bond Blog 2009 — 2024
Alle fotorechten voorbehouden aan Danjaq LLC. / Eon Productions, United Artists Co., MGM Studios, Columbia Pictures, 20th Century Fox Home Entertainment, Sony Pictures Inc., Universal Pictures