Films en seriesFilms en series

zondag 1 april 2012

Bond op Buckingham Palace

Twee totaal verschillende verhalen gebaseerd op een vermeend bezoek van Daniel Craig aan Buckingham Palace in februari. Maar of dit voor de nieuwe Bond-film Skyfall was of in verband met de Olympische Spelen - de tabloids Daily Express en The Sun gissen allebei een andere kant op.

Bond buigt voor The Queen tijdens de koninklijke première van Casino Royale (2006)

Volgens Daily Express werd er een scène voor Skyfall gefilmd op het paleis. Waarin James Bond (Daniel Craig) een ontmoeting heeft met de koningin. Althans, met een actrice die speelt voor Elizabeth. Een voor de hand liggende optie.

Neem dan The Sun. Doorgaans niet veel betrouwbaarder, maar zeker origineel. Volgens die krant gaat James Bond de Olympische Spelen openen. Daarvoor zijn scènes op Buckingham Palace gefilmd, waarin Bond instructies krijgt van de koningin. Wat volgt is een spectaculaire scène met helikopter en parachute die eindigt in het Olympisch Stadion.

Deze opening wordt speciaal geregisseerd door regisseur Danny Boyle (en de muziek verzorgd door vijfvoudig Bond-componist David Arnold). James Bond is zo'n icoon voor Engeland en Londen, het is bijna niet meer dan logisch dat hij het grootste sportevenement ter wereld gaat openen. En niemand kan dan spectaculairder dan Her Majesty's Loyal Terrier.

Als dit laatste toch eens waar zou zijn...

Geen opmerkingen:


© Bond Blog 2009 — 2024
Alle fotorechten voorbehouden aan Danjaq LLC. / Eon Productions, United Artists Co., MGM Studios, Columbia Pictures, 20th Century Fox Home Entertainment, Sony Pictures Inc., Universal Pictures