Films en seriesFilms en series

zondag 22 april 2012

Meer beelden motorstunt Istanbul

In de Turkse media zijn meer beelden opgedoken van de spectaculaire motorstunt die onlangs werd opgenomen in Istanbul. Klik hier, hier en hier.

In een reactie op de ravage die het Bond-team schijnt aan te richten in de Grand Bazaar, zegt producer Michael G. Wilson dat er een hoop onzinverhalen de ronde doen. Er is inderdaad een raam gesneuveld, maar de overige aangerichte schade staat allemaal in het script.

Bovendien zijn de daken in Istanbul (waar de motoren overheen scheuren) geprepareerd met siliconen, waardoor het echte dak niet zal worden aangetast.

Bond-producer Michael G. Wilson sust de gemoederen in Istanbul

"Voordat we naar Istanbul kwamen, hebben we opnames gemaakt in de National Gallery in Londen", geeft Wilson aan. "En in al die plaatsen waar we komen, worden we met open armen ontvangen en vertrekken we weer zonder narigheid. Hopelijk zullen we ook in Istanbul en de rest van Turkije een goede indruk achterlaten..."

Geen opmerkingen:


© Bond Blog 2009 — 2024
Alle fotorechten voorbehouden aan Danjaq LLC. / Eon Productions, United Artists Co., MGM Studios, Columbia Pictures, 20th Century Fox Home Entertainment, Sony Pictures Inc., Universal Pictures