Films en seriesFilms en series

dinsdag 21 augustus 2012

Nieuwe covers voor oude blu-rays

Wat hiervan precies de bedoeling is (behalve ongegeneerd cashen), is mij onduidelijk: in Amerika zijn binnenkort de 'oude' 007-blu-rays opnieuw verkrijgbaar in een nieuw jasje. Let wel: eind volgende maand verschijnt de complete box op blu-ray!

Precies deze individuele lichting is in 2008 en 2009 al eens uitgegeven. De verzamelaars die deze elf titels al hebben, hadden graag de overige films op blu-ray gezien om hun serie compleet te maken. In plaats daarvan krijgen ze dezelfde titels nogmaals.

Wie gaat zo'n incomplete serie nou kopen?
8 opmerkingen:

LVA zei

Ze zien er in ieder geval een stuk mooier uit dan de vorige covers, máár ik ga uiteraard ook voor de complete set, niet voor deze versies!

Jasper Hartog zei

In eerste instantie lijkt het ook heel wat, omdat het eindelijk eens wat nieuws is. Maar als je er wat langer naar kijkt is het heel inconsequent qua stijl.

Grappig is die helikopter in de achtergrond bij TMWTGG - volgens eigen berekening, samen met Dr. No, de enige film waar geen helikopter in voor komt!

Anoniem zei

Je hebt gelijk, dat zijn de enige 2 films waar geen helicoper in voor komt. Gemengde gevoelens. Sommige covers zijn best ok. De vorige bd's waren spuuglelijk. Toch had ik liever dat de rest ook uitgebracht werd.

Weet je wat nou écht mooie covers waren? Die van de allereerste DVD's. Daarna werdt 't per uitgave lelijker en lelijker :(

Jasper Hartog zei

Ook die van de eerste dvd's waren niet helemaal in orde hoor. Snap best dat je een eenduidige serie wilt maken, waardoor je per film de Bond-acteur prominent in beeld zet, maar wat is er mis met dat prachtige artwork dat voor de posters is gebruikt? Daar hadden ze met name voor 50 jaar Bond gebruik van MOETEN maken.

Het is allemaal tamelijk onbelangrijk, maar toch een gemiste kans.

Jasper Hartog zei

Nee joh, dat is altijd al For Your Eyes Only geweest. Lijkt me sterk dat ze dit voor de Blu-rayreleases gaan omgooien :)

Jasper Hartog zei

No problem! Gelukkig ben je hier aan het juiste adres :)

007NL zei

Ik vind met name de "Russia", Live and Let Die en TWINE covers heel stijlvol. Twine is erg basic, maar zeg nou zelf, wat is er nou cooler dan gehuld in een Brioni-pak met een koude blik weglopen terwijl er achter je een enorme explosie plaatsvind? ;)

Anoniem zei

Ik vind ze allemaal wel mooi, maar die van Goldfinger springt er wat mij betreft toch wel uit in positieve zin. Gewoon een mooie foto, zonder fancy kleuren.


© Bond Blog 2009 — 2024
Alle fotorechten voorbehouden aan Danjaq LLC. / Eon Productions, United Artists Co., MGM Studios, Columbia Pictures, 20th Century Fox Home Entertainment, Sony Pictures Inc., Universal Pictures