Films en seriesFilms en series

vrijdag 28 december 2012

Skyfall best bezochte film 2012

Mede dankzij Bond Blog is Skyfall de best bezochte bioscoopfilm van 2012 geworden. Het nieuwste avontuur van James Bond trok deze twee maanden meer dan 1,9 miljoen bezoekers en draait nog steeds in 118 zalen. Skyfall is daarmee hard op weg één van de best bezochte bioscoopfilms ooit in Nederland te worden.


James Bond laat overtuigend de Franse tragikomedie Intouchables achter zich, die lange tijd de best bezochte titel van het jaar was. Ook deze film, die groot favoriet is in de race voor de Oscar voor beste buitenlandse productie, draait tien maanden na de première nog steeds in dertig theaters. Intouchables trok inmiddels ruim 1,2 miljoen bezoekers.

De best bezochte Nederlandse film van dit jaar wordt de romantische komedie Alles is Familie, die vorige week de half miljoen bezoekers passeerde. De Nederlandse bioscoopsector maakt in de tweede week van januari bekend hoeveel kaartjes er dit jaar in totaal zijn verkocht.

Bron: NU.nl

Geen opmerkingen:


© Bond Blog 2009 — 2024
Alle fotorechten voorbehouden aan Danjaq LLC. / Eon Productions, United Artists Co., MGM Studios, Columbia Pictures, 20th Century Fox Home Entertainment, Sony Pictures Inc., Universal Pictures