Films en seriesFilms en series

woensdag 5 maart 2014

Bond 24 'groots' van opzet

De nieuwe Bond-film belooft een 'grootse' film te worden. Denk 'Skyfall', maar dan in het kwadraat. Zoiets. Dat laat schrijver John Logan weten aan Empire Magazine.

Op dit moment legt Logan de laatste hand aan de eerste versie van het script van Bond 24. Dat doet hij in nauwe samenwerking met regisseur Sam Mendes, en ook Daniel Craig is bij dit proces betrokken. Zoals Logan al eerder aangaf, zal de nieuwe Bond-film dezelfde 'lijn' volgen als Skyfall. Maar dan nóg grootser dus.

Bij het schrijven probeert Logan terug te grijpen naar het werk van Ian Fleming en naar meer dan vijftig jaar Bond-films. Bij Skyfall reageerde het publiek uitzinnig op de terugkeer van de oude Aston Martin. Die herkenbaarheid aan eerdere films wil Logan ook nu laten terugkeren.


Maar of Blofeld terugkomt. Of Quantum. En of Bond 24 en 25 een tweeluik worden daarover kan Logan niets verklappen.

Maar die grote opzet van Bond 24, dat kan nog wel eens een kritiek punt worden. Want dat waren al die andere vierde films (van Connery, Moore en Brosnan) ook. En dat liep niet altijd even goed af...

Geen opmerkingen:


© Bond Blog 2009 — 2024
Alle fotorechten voorbehouden aan Danjaq LLC. / Eon Productions, United Artists Co., MGM Studios, Columbia Pictures, 20th Century Fox Home Entertainment, Sony Pictures Inc., Universal Pictures