Films en seriesFilms en series

zaterdag 2 augustus 2014

'Locaties Noorwegen maken plaats voor Oostenrijk'

Volgens fanclub James Bond Noorwegen zou er naar filmlocaties voor Bond 24 gezocht zijn in het Noorse Svalbard. Maar recente scriptwijzigingen lijken roet in het Noorse eten te gooien, waardoor de Oostenrijkse Alpen opeens favoriet lijken.


Dit kan kloppen met het eerdere bericht van stunt-coördinator Gary Powell, waarin hij zegt een bezoek aan onder meer Rome en Oostenrijk te brengen.

In Noorwegen, waar ooit buitenopnames voor You Only Live Twice en Die Another Day werden gemaakt, hebben ze de moed echter nog niet opgegeven. Volgens de Noorse fanclub zijn namelijk niet alle gewenste locaties in de Oostenrijkse Alpen gevonden, zodat Svalbard alsnog een kans lijkt te maken...


Het zou kunnen betekenen dat sinds Die Another Day (2002) weer eens wat actie in de sneeuw op de agenda staat. Net als Sean Connery's Bond, heeft ook die van Daniel Craig nog nooit met sneeuwballen mogen gooien.

Geen opmerkingen:


© Bond Blog 2009 — 2024
Alle fotorechten voorbehouden aan Danjaq LLC. / Eon Productions, United Artists Co., MGM Studios, Columbia Pictures, 20th Century Fox Home Entertainment, Sony Pictures Inc., Universal Pictures