Films en seriesFilms en series

zondag 31 mei 2015

Daily Star: 'Adele zingt nieuwe titelsong'

Volgens de Daily Star heeft Adele de titelsong van Spectre eerder dit jaar al opgenomen. Dat meldt een anonieme bron aan de krant. Volgens de bron is de Britse zangeres begin dit jaar in Los Angeles de studio ingedoken op de nieuwe Bond-song in te zingen.


Andere artiesten die op de lijst stonden: Sam Smith, Lana Del Rey, Lorde en Faith. Veel meer dan dit laat de anonieme bron niet los.

Dit klinkt als goedkope onzin. Hoewel het natuurlijk best mogelijk is dat Adele weer aan boord is, is dit nieuws een samenraapsel van eerdere geruchten. Dat Adele gespot werd in Los Angeles dateert al van januari. De eerste geruchten die de zangeres linken aan Bond 24 doken ruim twee jaar geleden al op.

Adele voor Spectre? Het zou fantastisch zijn. Zal het een lastige opgave worden? Dat zeker na het succes van Skyfall. Is het onmogelijk? John Barry componeerde aan de lopende band pareltjes van Bond-songs. So never say never...

Geen opmerkingen:


© Bond Blog 2009 — 2024
Alle fotorechten voorbehouden aan Danjaq LLC. / Eon Productions, United Artists Co., MGM Studios, Columbia Pictures, 20th Century Fox Home Entertainment, Sony Pictures Inc., Universal Pictures