Films en seriesFilms en series

woensdag 22 juli 2015

Nieuwe Spectre trailer!Nadat James Bond een cryptische boodschap uit het verleden heeft ontvangen, reist hij op eigen houtje naar Mexico-Stad en Rome. In Itali√ę ontmoet hij Lucia Sciarra, de mooie weduwe van een beruchte misdadiger. Bond infiltreert in een geheim genootschap, waardoor hij achter het bestaan van een sinistere organisatie komt: SPECTRE.

Ondertussen in Londen bekritiseert Max Denbeigh, de nieuwe baas van het Centre for National Security, het gedrag van James Bond. Hij vraagt zich af hoe relevant MI6, de Britse geheime dienst geleid door de nieuwe M, nog is. James Bond schakelt daarom in het geheim Moneypenny en Q in om Madeleine Swann voor hem te vinden. Zij is de dochter van een oude tegenstander van Bond, Mr. White, die meer over de geheimzinnige organisatie SPECTRE moet weten. Als de dochter van een moordenaar begrijpt zij Bond beter dan wie ook.

Naarmate Bond doordringt tot de kern van SPECTRE, komt hij achter de huiveringwekkende connectie tussen hemzelf en de tegenstander die hij najaagt.

Geen opmerkingen:


© Bond Blog 2009 — 2024
Alle fotorechten voorbehouden aan Danjaq LLC. / Eon Productions, United Artists Co., MGM Studios, Columbia Pictures, 20th Century Fox Home Entertainment, Sony Pictures Inc., Universal Pictures