Films en seriesFilms en series

vrijdag 10 maart 2017

'Purvis en Wade terug voor Bond 25'

De James Bond-filmmakers lijken toch niet zonder ze te kunnen: het schrijversduo Neal Purvis en Robert Wade. Volgens Baz Bamigboye van de Daily Mail zullen de scenarioschrijvers terugkeren voor Bond 25.

Robert Wade en Neal Purvis

Purvis en Wade hebben al eerder afscheid genomen van de James Bond-franchise. Eerst zouden ze na Quantum of Solace (2008) stoppen — voor Skyfall (2012) werden ze toch weer teruggehaald. Toen dat echt hun laatste medewerking aan een Bond-film leek te zijn, werden ze op het laatste moment toch weer gevraagd om Spectre (2015) in betere banen te leiden.

Eerder dit jaar lieten de schrijvers hun licht nog schijnen op Bond 25. In een uitgebreid interview met The Telegraph gaven zij aan dat de werkelijkheid de James Bond-fantasie heeft ingehaald en dat het voor de makers van de nieuwe Bond-film daarom een helse klus zal worden met een origineel verhaal op de proppen te komen.

Neal Purvis en Robert Wade zijn sinds The World Is Not Enough (1999) betrokken geweest bij iedere Bond-film. Bond 25 zal hun zevende worden.

Wanneer de nieuwe Bond-film moet uitkomen, is nog niet bekend.

Geen opmerkingen:


© Bond Blog 2009 — 2024
Alle fotorechten voorbehouden aan Danjaq LLC. / Eon Productions, United Artists Co., MGM Studios, Columbia Pictures, 20th Century Fox Home Entertainment, Sony Pictures Inc., Universal Pictures