Films en seriesFilms en series

maandag 17 oktober 2022

‘Bond in Motion’-expo naar Brussel

De expositie Bond in Motion is vanaf december in Brussel te zien. Dat meldt James Bond Nederland. Volgens de krant La Dernière Heure loopt de tentoonstelling van 9 december 2022 tot 14 mei 2023.


Op Bond in Motion is de grootste verzameling James Bond-voertuigen te zien. De expositie begon in 2012 in het National Motor Museum in het Engelse Beaulieu. Naast auto’s en vliegmachines zijn er ook gadgets en kostuums uit de Bond-films te bezichtigen.

Na twee jaar verhuisde Bond in Motion in 2014 naar het London Film Museum. Daar was de tentoonstelling zeven jaar lang te zien. Nieuwe voertuigen en attributen uit de films Spectre (2015) en No Time to Die (2021) werden toegevoegd, totdat de expositie vorig jaar september verkaste naar het Petersen Automotive Museum in Los Angeles, waar de filmprops tot deze week te bezichtigen zijn. Tegelijkertijd opende opnieuw in Beaulieu een speciale No Time to Die-expositie. Die loopt tot 15 november dit jaar.

Over Bond in Motion in Brussel is verder nog weinig bekend. De website van Brussels Expo, waar de tentoonstelling gaat plaatsvinden, biedt vooralsnog geen soelaas.

Geen opmerkingen:


© Bond Blog 2009 — 2023
Alle fotorechten voorbehouden aan Danjaq LLC. / Eon Productions, United Artists Co., MGM Studios, Columbia Pictures, 20th Century Fox Home Entertainment, Sony Pictures Inc., Universal Pictures