Films en seriesFilms en series

zondag 27 november 2022

Aaron Taylor-Johnson genoemd als nieuwe 007

De Engelse acteur Aaron Taylor-Johnson heeft volgens de Britse media in september een screentest gedaan voor de rol van James Bond. Dat meldt onder meer The Sun.


Het is voor de eerste keer dat de naam van Taylor-Johnson opduikt als mogelijke Bond-kandidaat. Volgens ingewijden was James Bond-producent Barbara Broccoli onder de indruk van de screentest van de 32-jarige Brit.

De makers van de Bond-films zijn op zoek naar een relatief jonge acteur om de rol van James Bond nieuw leven in te blazen na het vertrek dat Daniel Craig aankondigde met No Time to Die (2021). Met een dertiger in de hoofdrol kunnen de James Bond-films weer vele jaren vooruit. Daniel Craig was 51 jaar toen hij zijn laatste Bond-film maakte.

Aaron Taylor-Johnson acteert al sinds zijn kinderjaren en was onder meer te zien in de Kick-Ass- en enkele Marvel-films. Daarnaast zat hij in Tom Fords Nocturnal Animals, Christopher Nolans Tenet en recentelijk in Bullet Train.

In 2002 speelde hij een hoofdrol in de Nederlands-Britse filmproductie Tom & Thomas van Esmé Lammers, naast onder meer Bond-boef Sean Bean en Derek de Lint.

In 2009 kreeg Aaron Johnson een relatie met de 23 jaar oudere regisseuse Sam Taylor-Wood, met wie hij in 2012 in het huwelijksbootje stapte. Beiden heten sinds die tijd Taylor-Johnson.

Geen opmerkingen:


© Bond Blog 2009 — 2024
Alle fotorechten voorbehouden aan Danjaq LLC. / Eon Productions, United Artists Co., MGM Studios, Columbia Pictures, 20th Century Fox Home Entertainment, Sony Pictures Inc., Universal Pictures