Films en seriesFilms en series

woensdag 27 december 2023

‘Pierce Brosnan voor de rechter’

Acteur betrad verboden gebied nationaal park

Pierce Brosnan (70) zit in de problemen nadat hij zich eerder op verboden terrein had begeven in het Yellowstone National Park. Volgens nieuwswebsite The Messenger moet de acteur volgende maand voor de rechter verschijnen voor zijn overtreding.


De James Bond-ster werd door een rechtbank in Amerika gedagvaard, zo meldt The Messenger op basis van rechtbankdocumenten. Op 23 januari moet hij in de rechtbank in Wyoming verschijnen. De Ierse acteur was in de weken voor zijn illegale wandeling in de buurt voor opnamen van de westernfilm Unholy Trinity met Samuel L. Jackson.

In het beroemde park in de staat Wyoming komen vaker mensen in de problemen omdat ze zich op plekken begeven waar dat eigenlijk niet mag. Soms heeft dat een fatale afloop, bijvoorbeeld toen in 2016 een man overleed nadat hij het wandelpad verliet en in een gloeiend hete waterbron terechtkwam.

Bron: RTL Boulevard

Geen opmerkingen:


© Bond Blog 2009 — 2024
Alle fotorechten voorbehouden aan Danjaq LLC. / Eon Productions, United Artists Co., MGM Studios, Columbia Pictures, 20th Century Fox Home Entertainment, Sony Pictures Inc., Universal Pictures