Films en seriesFilms en series

maandag 11 oktober 2010

WachttijdInderdaad, dit is niet de opname van de nieuwe Bond-film. Daniel Craig filmt stug door, wachtend op het verlossende telefoontje van Eon: we gaan door!

Eind 2011 verschijnt het eerste Hollywooddeel van de Millennium-trilogie in de bioscoop. En gek genoeg kijk ik daar meer naar uit dan naar de Zweedese versies, die momenteel te koop zijn en nu al iedere zaterdag te zien op Canvas.

Dat heeft er denk ik mee te maken dat voor het eerste deel een groot budget beschikbaar was, maar de delen twee en drie het met beduidend minder kronen moesten doen. Een dergelijke productiewaarde is altijd op het scherm af te lezen en dat is jammer. Vind ik.

Zal de video zaterdag heus wel instellen voor De vrouw die met vuur speelde. Want hopelijk laat de Amerikaanse versie nog even op zich wachten, omdat Craig ná Mannen die vrouwen haten direct met Bond 23 aan de slag kan...

Geen opmerkingen:


© Bond Blog 2009 — 2024
Alle fotorechten voorbehouden aan Danjaq LLC. / Eon Productions, United Artists Co., MGM Studios, Columbia Pictures, 20th Century Fox Home Entertainment, Sony Pictures Inc., Universal Pictures