Films en seriesFilms en series

maandag 7 maart 2011

Daar is Anthony Hopkins weer

Voordat iedereen mij weer gaat lastigvallen met onderstaand nieuws. Het is afkomstig van The Sun.

Het is als een koortslip. Nee, dat is geen goede vergelijking. Opnieuw. Het is als de winter. Een telkens terugkerend en hardnekkig seizoen. Zo duikt ook Anthony Hopkins in de aanloop naar een nieuwe Bond-film weer op. En waarom? Hopkins is goed. Hopkins is geen snob. Of hij zich nu moet transformeren tot een weerwolf, de zoveelste Van Helsing gestalte geeft of wordt omgevormd tot een computeranimatie - waar geld is, is Sir Anthony. En Hannibal Lecter levert steevast goed werk af.

Het mag van mij best allemaal waar zijn. Maar zolang The Sun als bron wordt genoemd, is het gewoon rommel.

Dit nieuws staat vandaag op NU.nl:

De makers van de nieuwe Bondfilm hebben Anthony Hopkins op het oog voor de schurkenrol. Dat vertellen ingewijden aan de Britse boulevardkrant The Sun. Hopkins' personage zou in meerdere Bondfilms terug moeten keren.

"Het enige struikelblok is het aantal films waarvoor Hopkins al heeft getekend", beweert de ingewijde. "Er is een kans dat zijn personage in meerdere films terugkeert, zoals Blofeld."

De nog titelloze nieuwe Bondfilm gaat voorlopig door het leven als Bond 23. Welke acteurs in de film te zien zijn is nog niet duidelijk. Zeker is dat Daniel Craig terugkeert als geheimagent James Bond. Judi Dench kruipt weer in de huid van Bonds baas M. Javier Bardem en Ralph Fiennes zouden benaderd zijn voor een rol.


...Zo, ik heb mijn plicht ook weer gedaan.

Geen opmerkingen:


© Bond Blog 2009 — 2024
Alle fotorechten voorbehouden aan Danjaq LLC. / Eon Productions, United Artists Co., MGM Studios, Columbia Pictures, 20th Century Fox Home Entertainment, Sony Pictures Inc., Universal Pictures