Films en seriesFilms en series

woensdag 16 mei 2012

Recommended by Jeroen Krabbé

Vandaag een prachtige ontmoeting met General Georgi Koskov gehad: Jeroen Krabbé. Die gelijk heeft toegezegd Bond Blog aan te bevelen, vandaar die nieuwe header.


De acteur was te gast in ons radioprogramma Helden van Toen om over zijn deelname aan The Living Daylights te praten. Dit jaar een kwart eeuw geleden.

Ik had er al weken ontzettend veel zin in. Nooit eerder een acteur uit de Bond-stal ontmoet, en nu ineens zomaar met hem aan tafel, bladerend door zijn zes plakboeken die hij van The Living Daylights heeft bijgehouden. Een schat aan informatie van achter de schermen. Foto's van een hossende Timothy Dalton in polonaise, Krabbé die voor de cast en crew aan het koken is, en uiteindelijk zo dronken is, dat hij de spaghetti met plastic en al het kokende water in mieterde. Nooit uitgebrachte publiciteitsfoto's... Voor deze Bond-malloot materiaal van onschatbare waarde.Bij thuiskomst heeft de boef een cadeau op de bus gedaan. Vrijdag meer hierover.De radio-uitzending met Jeroen Krabbé is te horen op zaterdag 2 juni van 18.15 tot 18.50 uur op Radio 5.

Geen opmerkingen:


© Bond Blog 2009 — 2024
Alle fotorechten voorbehouden aan Danjaq LLC. / Eon Productions, United Artists Co., MGM Studios, Columbia Pictures, 20th Century Fox Home Entertainment, Sony Pictures Inc., Universal Pictures