Films en seriesFilms en series

woensdag 27 juni 2012

Eon in gesprek met schrijvers Bond 24 en 25

Met de laatste opnames van Skyfall krap een maand achter de rug, is Eon Productions al druk bezig met het contracteren van schrijvers voor de volgende twee Bond-films. Dat meldt het blad Variety in een artikel over juristen in de entertainmentbusiness.

Advocaat Kevin Marks is momenteel druk bezig met allerlei deals rond Skyfall, de nieuwste Bond-film die in de herfst moet verschijnen. Tegelijkertijd onderhandelt hij over mogelijke scenaristen voor de komende films Bond 24 en Bond 25.

Bond-scenaristen Neal Purvis (links) en Robert Wade op de set van Casino Royale (2006)

Of de huidige schrijvers Neal Purvis en Robert Wade, die al sinds The World Is Not Enough (1999) onafgebroken betrokken zijn bij de filmreeks, voor een zesde en/of zevende keer aan het script gaan sleutelen, is onbekend. Evenals de deelname van Daniel Craig als James Bond. Al mag voorzichtig worden aangenomen dat een vierde film voor Craig zeer waarschijnlijk is.

Dat bepaalde ideeën of een grove verhaallijn voor Bond 24 al op papier staan, is geen overbodige luxe - de opvolger van Skyfall moet in 2014 verschijnen.

Geen opmerkingen:


© Bond Blog 2009 — 2024
Alle fotorechten voorbehouden aan Danjaq LLC. / Eon Productions, United Artists Co., MGM Studios, Columbia Pictures, 20th Century Fox Home Entertainment, Sony Pictures Inc., Universal Pictures