Films en seriesFilms en series

zaterdag 2 juni 2012

Krabbé nooit serieus Bond-kandidaat geweest

Jeroen Krabbé gelooft niet dat er ooit serieus is nagedacht hem de rol van James Bond te geven. De acteur reageert hiermee op de heisa die gisteren ontstond rond zijn mogelijke Bond-kandidatuur in 1986. "Raar trouwens dat zo'n opmerking opeens zoveel gedoe genereert."Krabbé was onlangs te gast in het NTR-radioprogramma Helden van Toen, dat geheel in het teken stond van James Bond en in het bijzonder The Living Daylights. In het volledige interview hierboven, laat Krabbé zich de uitspraak ontlokken dat hij ooit in de race is geweest als nieuwe 007.

"Mijn agent Jeremy Conway heeft voorgesteld toen Pierce Brosnan niet kon, of ik dan niet geschikt zou zijn als Bond", laat Krabbé vandaag aan Bond Blog weten. "Ik geloof dat Barbara [Broccoli] daar nogal lacherig op reageerde. En terecht! Ik was ook helemaal niet geïnteresseerd in die rol – de baddy is altijd leuker om te spelen."

Geen opmerkingen:


© Bond Blog 2009 — 2024
Alle fotorechten voorbehouden aan Danjaq LLC. / Eon Productions, United Artists Co., MGM Studios, Columbia Pictures, 20th Century Fox Home Entertainment, Sony Pictures Inc., Universal Pictures