Films en seriesFilms en series

woensdag 9 januari 2013

'Alle Bond-acteurs uitgenodigd voor Oscars'

Connery in gesprek met Academy Awards


De hoop was al vervlogen, maar volgens Daily Record zijn alle zes de Bond-acteurs in principe bereid acte de présence te geven tijdens de Oscar-uitreiking eind februari. Zelfs Sean Connery heeft 'geen nee' gezegd tegen de organisatie. Dat is al heel wat.

Connery, die in 1988 de Oscar voor beste mannelijke bijrol in The Untouchables kreeg, heeft een goede verstandhouding met de Academy Awards. Wat zijn vete met de makers van de Bond-films betreft, daar heeft de Academy geen boodschap aan.


Het Oscar-eerbetoon aan vijftig jaar James Bond belooft een 4 minuten durend programma te worden, waarvoor naast Daniel Craig ook alle oud-007's zijn uitgenodigd. Van Adele wordt verwacht dat zij haar laatste hit Skyfall live ten gehore zal brengen tijdens de ceremonie. Het zal haar eerste publieke optreden worden sinds zij in oktober is bevallen van een zoon.

Maar belangrijker is die zes acteurs voor de eerste keer in de geschiedenis bij elkaar te krijgen. Het is nu of nooit.

De Oscars worden uitgereikt op zondag 24 februari.

Geen opmerkingen:


© Bond Blog 2009 — 2024
Alle fotorechten voorbehouden aan Danjaq LLC. / Eon Productions, United Artists Co., MGM Studios, Columbia Pictures, 20th Century Fox Home Entertainment, Sony Pictures Inc., Universal Pictures