Films en seriesFilms en series

zondag 6 januari 2013

'Craig wil Skyfall-team voor Bond 24'

Door het grandioze succes van Skyfall, zou Daniel Craig graag met hetzelfde team aan een vervolgfilm gaan werken. De Bond-acteur schijnt gezegd te hebben dat hij ook Adele voor de titelsong terug wil. Aldus de Britse krant The Mirror.

Craig was tot tranen geroerd toen hij het nummer Skyfall van Adele voor het eerst hoorde. En omdat zijn laatste Bond-avontuur op alle fronten geslaagd kan worden genoemd, hoopt de acteur hetzelfde succes met hetzelfde team opnieuw te kunnen behalen.

Het zou voor het eerst zijn dat een uitvoerend artiest gelijk een tweede titelsong op zou nemen. Shirley Bassey mocht uiteindelijk drie nummers achter haar naam schrijven, maar daar zat een aantal andere artiesten tussen. Alhoewel, direct ná Goldfinger nam zij voor Thunderball het nummer Mr. Kiss Kiss Bang Bang op. Maar zowel haar versie, als die bekendere van Dionne Warwick, zijn nooit gebruikt voor de film.

Daniel Craig heeft al eerder aangegeven graag met regisseur Sam Mendes aan Bond 24 te gaan sleutelen. De twee zouden genoeg ideeën hebben om op door te borduren.

Sam Mendes en Daniel Craig op locatie in Istanbul

Momenteel schrijft Skyfall-coscenarist John Logan aan Bond 24, dat is in ieder geval één gevestigde naam. Ook kunnen we aannemen dat acteurs Ralph Fiennes, Naomie Harris en Ben Whishaw terugkeren in hun rol.

Over zowel Sam Mendes als Adele is momenteel totaal niets bekend. In het geval van Adele kan de officiële bekendmaking zelfs krap een maand van te voren pas plaatsvinden, zoals bij Skyfall het geval was.

Geen opmerkingen:


© Bond Blog 2009 — 2024
Alle fotorechten voorbehouden aan Danjaq LLC. / Eon Productions, United Artists Co., MGM Studios, Columbia Pictures, 20th Century Fox Home Entertainment, Sony Pictures Inc., Universal Pictures