Films en seriesFilms en series

zondag 9 februari 2014

Travolta ziet Bond-boef als ultieme rol

Op de set van The Forger (2014)
Dat John Travolta graag in een Bond-film wil spelen, heeft de acteur al vaker door laten schemeren. Maar hij is een stap dichterbij, hij heeft er inmiddels met Bond-producer Barbara Broccoli over gesproken. Dat schrijft The Telegraph in een uitgebreid interview met de acteur.

Na een korte stilte rond de carrière van John Travolta, duikt hij in films nu steeds vaker op als slechterik. Binnenkort in The Forger, en volgend jaar als de vader van John Gotti. Een nieuwe weg die uiteindelijk zou moeten leiden tot die ene ultieme boevenrol: die van Bond-schurk.

"Ze gaan een hele andere kant op met de vijand in de nieuwe film", zegt Travolta te weten. "Ik heb met Barbara Broccoli gesproken over mijn deelname aan een Bond-film, en ze omarmt het idee."

Hij kan het wel, een erg leuke ploert in Pulp Fiction (1994) met Samuel Jackson

Het is niet duidelijk of Travolta met 'een hele andere kant' inderdaad de boevenrol in Bond 24 bedoelt, of die vorige van Javier Bardem in Skyfall. Want waarom zou Broccoli hem iets prijsgeven over de nieuwe schurkenrol als hij niet benaderd zou zijn?

Dus: of John Travolta is benaderd en weet meer over de boevenrol in Bond 24. Of hij heeft zo lopen zeuren bij EON Productions dat ze maar eens een kopje thee zijn gaan drinken. 'Don't call us, we'll call you...'

Daarbij zijn er meer kapers op de kust: kaper één, twee en drie...

Geen opmerkingen:


© Bond Blog 2009 — 2024
Alle fotorechten voorbehouden aan Danjaq LLC. / Eon Productions, United Artists Co., MGM Studios, Columbia Pictures, 20th Century Fox Home Entertainment, Sony Pictures Inc., Universal Pictures