Films en seriesFilms en series

donderdag 12 maart 2015

Mexico betaalt voor wijzigingen Bond-film

De Mexicaanse regering heeft 14 miljoen dollar betaald om het scenario te wijzigen van de nieuwe James Bond-film Spectre. Daarmee zijn enkele aspecten die een negatief beeld van Mexico zouden geven, uit de film verdwenen.

Zo hebben de autoriteiten voor elkaar gekregen dat een moordenaar in actie in Mexico-Stad geen Mexicaan is en dat zijn doelwit niet de burgemeester van de stad is, maar een buitenlandse diplomaat. Ook zullen de modernste wolkenkrabbers van de stad nadrukkelijk in beeld komen.

Met het geld 'kocht' de regering ook de rol van Bond-girl voor de Mexicaanse actrice Stephanie Sigman. De opnamen van de Mexicaanse scenes van Spectre beginnen volgende week.

De informatie komt uit interne e-mails van producent Sony Pictures waar hackers onlangs toegang toe kregen. De Mexicaanse media vermaken zich met toespelingen op de wijdverbreide corruptie: "In Mexico wordt zelfs James Bond omgekocht."


Bron: NOS

Geen opmerkingen:


© Bond Blog 2009 — 2024
Alle fotorechten voorbehouden aan Danjaq LLC. / Eon Productions, United Artists Co., MGM Studios, Columbia Pictures, 20th Century Fox Home Entertainment, Sony Pictures Inc., Universal Pictures