Films en seriesFilms en series

vrijdag 3 april 2015

Dineren als 007

Als een culturele referentie is Bond een van de meest iconische en blijvende fictieve personages van de afgelopen decennia. Door zijn ultieme klasse, is hij de spion die de verkoop van talloze Aston Martins, Omega horloges en vodka martini's inspireerde.


Gezien de wereld verleid wordt door de komst van Spectre - de nieuwe James Bond-film die in de loop van het jaar verwacht wordt - kunnen we stellen dat de laatst missende factor van het Bond-merk en imago 'eten zoals 007 zelf' is.

Door gebruik te maken van Matt Shermand's onderzoek uit zijn boek James Bond's Cuisine: 007's Every Last Meal zal deze infographic je op het idee brengen hoe ook jij kunt eten als een internationale man van mysteries, zoals James Bond dat deed in de boeken van Ian Fleming. Reis mee door Europa en proef de gerechten voor echte spionnen.

Bron: GoEuro

Geen opmerkingen:


© Bond Blog 2009 — 2023
Alle fotorechten voorbehouden aan Danjaq LLC. / Eon Productions, United Artists Co., MGM Studios, Columbia Pictures, 20th Century Fox Home Entertainment, Sony Pictures Inc., Universal Pictures