Films en seriesFilms en series

maandag 7 september 2015

'Titelsong Spectre morgen bekend'

De titelsong van Spectre, en de bijbehorende artiest, zal volgens website HitFix morgen bekend worden gemaakt. De enige kandidaten lijken Ellie Goulding en Radiohead te zijn.Volgens HitFix zijn kaarten voor Spectre vanaf morgenochtend verkrijgbaar in de voorverkoop. Een mooie gelegenheid om ook de titelsong te lanceren. Echter in Groot-Brittannië en Ierland zijn tickets voor Spectre vanaf deze ochtend te bestellen. Over een voorverkoop in de Verenigde Staten is nog niets bekend. Deze optelsom gaat dus niet op.

Wel vanaf morgen verkrijgbaar is het nieuwe Bond-avontuur Trigger Mortis van Anthony Horowitz. Maar de boeken en de films hebben al vijftig jaar niets meer met elkaar te maken, lijkt me daarom sterk dat de lancering van het nieuwe boek vergezeld gaat van de nieuwe titelsong.

Hoe dan ook, kom maar op met die titelsong. Wellicht dat de eerste flarden muziek vandaag ergens voorzichtig losbreken. Afgaand op bovengeplaatste cover van Radioheid — de Jostiband is er niks bij. Dit is echt ver-schrik-ke-lijk. Laten we in godsnaam hopen dat Ellie Goulding de eervolle taak mag verknallen.

Geen opmerkingen:


© Bond Blog 2009 — 2023
Alle fotorechten voorbehouden aan Danjaq LLC. / Eon Productions, United Artists Co., MGM Studios, Columbia Pictures, 20th Century Fox Home Entertainment, Sony Pictures Inc., Universal Pictures