donderdag 9 februari 2017

'Productie Bond 25 bestelt helikopter'

Geen nieuws over het lot van Bond 25, wél een Duitse helikopter. Een beetje vreemd is het wel. Hoewel het er op lijkt dat met de nieuwe Bond-film niets lijkt te gebeuren, heeft de productie van Bond 25 volgens Bild een helikopter besteld.

Een Bell UH-1D in actie

Eigenaar Clemens Aulich van het Luchtvaartmuseum in het Duitse Wernigerode beweert dat vandaag een helikopter van het model Bell UH-1D naar het Londense Heathrow wordt gevlogen. Specifiek bedoeld voor Bond 25, aldus Aulich.

De museumdirecteur en piloot is geen onbekende in de filmwereld. Onlangs werd zijn expertise gebruikt in Steven Spielbergs Bridge of Spies (2015) en momenteel zijn drie modellen uit zijn museum in gebruik voor de Duitse productie Kundschafter des Friedens met Jürgen Prochnow.

Het blijft vooralsnog een raadsel wat een filmproductie zonder enige houvast (geen hoofdrolspeler, geen medefinancier, geen regisseur) met een helikopter moet. Of zijn de voorbereidingen op Bond 25 inmiddels in een gevorderd stadium zonder dat wij er van weten? Dat laatste lijkt zeer onwaarschijnlijk.

Puur speculatief: wat te denken van een releasedatum in de zomer van 2018?

Geen opmerkingen:


© Bond Blog 2009 — 2021
Alle fotorechten voorbehouden aan Danjaq LLC. / Eon Productions, United Artists Co., MGM Studios, Columbia Pictures, 20th Century Fox Home Entertainment, Sony Pictures Inc., Universal Pictures