Films en seriesFilms en series

dinsdag 25 april 2017

Dave Bautista hoopt op terugkeer Mr. Hinx

Dave Bautista hoopt dat zijn personage Mr. Hinx uit Spectre (2015) terugkeert in Bond 25. Dat zegt de acteur vandaag in Metro.


In huize Bautista komt het onderwerp regelmatig ter sprake. Duimendraaiend (hoe toepasselijk voor Mr. Hinx) zitten ze daar te wachten op een telefoontje van Eon Productions. Echter acht Bautista de kans dat hij terugkeert alleen als Daniel Craig dat ook doet. Hij houdt het nieuws rond Bond 25 daarom nauwlettend in de gaten.

Mr. Hinx is een welhaast onverslaanbare figuur. Na James Bond zowel in de Tiroolse sneeuw als per sportwagen in Rome op de hielen te zitten, treffen zij elkaar voor een laatste keer tijdens een treinritje door de woestijn. Na Bond letterlijk en figuurlijk alle hoeken van het rijtuig te hebben laten zien, is 007 net iets te slim voor de bullebak, en verdwijnt deze met een touw om zijn nek in het niets.Bye bye Mr. Hinx, zou je zeggen. Nu heeft Bond wel eens eerder een tegenstander de trein uitgekeild, waarna deze het stof van zijn pak veegde en gewoon weer opstond. Voor Jaws was niets teveel.

Geldt dat ook voor Mr. Hinx? Voor Dave Bautista is het te hopen.

Geen opmerkingen:


© Bond Blog 2009 — 2024
Alle fotorechten voorbehouden aan Danjaq LLC. / Eon Productions, United Artists Co., MGM Studios, Columbia Pictures, 20th Century Fox Home Entertainment, Sony Pictures Inc., Universal Pictures