Films en seriesFilms en series

vrijdag 20 april 2018

Baby Bond

James Bond-acteur Daniel Craig (50) wordt voor de tweede keer vader. Zijn vrouw, de actrice Rachel Weisz (48), is zwanger. Dat zegt zij in een interview met The New York Times vandaag.


Beiden hebben al een kind uit een eerder huwelijk: Craig een 25-jarige dochter, Ella, van actrice Fiona Loudon en Weisz een zoon, de 11-jarige Henry, met regisseur Darren Aronofsky.

Craig en Weisz trouwden in 2011 en zijn doorgaans nogal karig met het delen van privé-informatie. Zo'n buik is straks natuurlijk niet meer te ontkennen.

Daniel Craig, die vorig jaar aangaf nog een vijfde Bond-film te willen maken, is niet de eerste acteur die tijdens actieve dienst als 007 vader wordt: Jason Connery werd geboren in januari 1963 tussen Dr. No en From Russia with Love; Christian Moore in augustus 1973 vlak na de première van papa's eerste Live an Let Die en Pierce Brosnan kreeg twee zonen Dylan en Paris in respectievelijk 1997 en 2001.

Craig is zeker niet de oudste papa van de Bonds: Timothy Dalton was 51 jaar toen zoon Alexander ter wereld kwam en George Lazenby 66 toen zijn laatste twee kinderen in 2005 werden geboren. Het jaar daarvoor verwelkomde de eenmalige Bond-vertolker eveneens een telg.

Wanneer de kleine van Craig en Weisz ongeveer geboren moet worden, is uit het artikel van The New York Times niet op te maken. Hoe dan ook ruim en breed vóór Bond 25.

Geen opmerkingen:


© Bond Blog 2009 — 2024
Alle fotorechten voorbehouden aan Danjaq LLC. / Eon Productions, United Artists Co., MGM Studios, Columbia Pictures, 20th Century Fox Home Entertainment, Sony Pictures Inc., Universal Pictures