Films en seriesFilms en series

zondag 5 mei 2019

The Thunderball Vibe

Diverse Britse tabloids tonen dit weekend foto's van Daniel Craig als James Bond gewapend met een pistool én met een harpoengeweer. Dat laatste is echt een tijd geleden.Zo'n harpoen doet gelijk terugverlangen naar Thunderball (1965), waarin Sean Connery als 007 Vargas aan een palmboom spietst op Love Beach op de Bahama's: „I think he got the point”. De film zit barstensvol harpoengeweren als Bond en zijn team het in de climax tegen het onderwaterleger van Largo opnemen.

Claudine Auger en Sean Connery in Thunderball (1965)

Vele jaren later hanteert Timothy Dalton in Licence to Kill (1989) eveneens een harpoengeweer, om de moord op Sharkey te wreken en om vervolgens al waterskiënd te ontsnappen achter een watervliegtuigje.

Timothy Dalton in Licence to Kill (1989)

Voor wie verder niets wil weten over Bond 25 eindigt hier het bericht. Nog een prettige zondag.

De opnamen van Bond 25 zijn vandaag precies een week geleden begonnen op Jamaica. Tijdens de eerste opnamedag werd Daniel Craig al gespot samen met Jeffrey Wright die in de nieuwe Bond-film voor de derde maal te zien is als CIA-agent Felix Leiter.

Ook is Craig gezien op een zeiljacht, waarin hij hetzelfde grijze T-shirt vol met gaten als in bovenstaande foto's draagt. De oplettende kijker zal zowel het soort jacht als het T-shirt herkennen uit Casino Royale (2006) in de scène waarin Bond samen met Vesper door Venetië vaart.

Zie op de sites van The Sun en Daily Mail meer foto's van de opnamen van Bond 25 op Jamaica.

Geen opmerkingen:


© Bond Blog 2009 — 2024
Alle fotorechten voorbehouden aan Danjaq LLC. / Eon Productions, United Artists Co., MGM Studios, Columbia Pictures, 20th Century Fox Home Entertainment, Sony Pictures Inc., Universal Pictures