Films en seriesFilms en series

vrijdag 10 mei 2019

‘Script Bond 25 nog steeds niet af’

Ondanks dat de opnamen van Bond 25 dit weekend twee weken geleden zijn begonnen, werkt het filmteam nog steeds met een onaf script, meldt Baz Bamigboye van de Daily Mail vandaag. De grap op de filmset is dat het script geheim is, met als respons: welk script?

Cary Fukunaga hangend aan de arm van Bond 25-cameraregisseur Linus Sandgren

Volgens Bamigboye zijn zowel regisseur Cary Fukunaga als Phoebe Waller-Bridge en zelfs Daniel Craig eindeloos bezig met herschrijven. De plot staat, maar de dialogen zijn grotendeels last-minutewerk.

Dit alles betekent nog steeds geen reden tot grote paniek, bij veel films vallen de puzzelstukjes immers pas tijdens de montage in elkaar, maar echt geruststellend klinkt het allemaal niet.

De 25e James Bond-film wordt geplaagd door tegenslagen nadat eerstekeusregisseur Danny Boyle in augustus vorig jaar zijn biezen pakte. De releasedatum van de film is daarna tweemaal verschoven. Diverse schrijvers hebben zich daarna over het verhaal gebogen.

Met Cary Fukunaga aan het roer zijn de opnamen twee weken geleden begonnen na een wat tegenvallende bekendmaking op Jamaica. Bond 25 verschijnt in april volgend jaar, met of zonder script met of zonder titel, in de bioscoop.

Geen opmerkingen:


© Bond Blog 2009 — 2024
Alle fotorechten voorbehouden aan Danjaq LLC. / Eon Productions, United Artists Co., MGM Studios, Columbia Pictures, 20th Century Fox Home Entertainment, Sony Pictures Inc., Universal Pictures