Films en seriesFilms en series

woensdag 15 mei 2019

‘Craig nog deze week terug op filmset’

De verwonding aan Daniel Craigs enkel blijkt mee te vallen. The Sun meldt dat de hoofdrolspeler van Bond 25 nog deze week terugkeert op de filmset. Een hoop heisa om weinig.


Gisteren wist The Sun te melden dat de opnamen van Bond 25 momenteel stilliggen door een ongeluk op de filmset. Daniel Craig zou tijdens een actiescène zijn uitgegleden, waarna hij op stel en sprong naar een specialist in New York is gevlogen.

Het nieuws van The Sun werd gisteren al snel overgenomen door andere tabloids en door filmblad Variety, hoewel onduidelijk bleef wat er nu precies was gebeurd. Zoals gebruikelijk van Eon Productions geen enkel teken, zodat er voor de media niet veel anders overbleef dan speculeren.

Dat is nu gedaan. Laten we ervan uitgaan dat The Sun inderdaad een scoopje te pakken had en dat Craigs ongemak, zoals het nu lijkt, van korte duur is.

Dat de acteur deze tijd tevens gebruikt om een paar dagen thuis in New York bij vrouw en kind door te brengen alvorens naar Engeland af te reizen, is maar al te begrijpelijk. Ik wens Daniel Craig daarom genoeg enkelblessures toe.

Geen opmerkingen:


© Bond Blog 2009 — 2024
Alle fotorechten voorbehouden aan Danjaq LLC. / Eon Productions, United Artists Co., MGM Studios, Columbia Pictures, 20th Century Fox Home Entertainment, Sony Pictures Inc., Universal Pictures