Films en seriesFilms en series

zondag 1 september 2019

‘Duet als titelsong No Time to Die’

Ed Sheeran en Andrea Bocelli bundelen krachten


Ed Sheeran en Andrea Bocelli zouden getekend hebben voor de titelsong van de nieuwe James Bond-film No Time to Die (2020). Het is de website Sassi Live die met deze scoop komt, niets is bevestigd, dus neem het vooral met een korrel zout. Maar... je weet het nooit.

Andrea Bocelli en Ed Sheeran: Perfect Symphony (2017)

Sheeran is in de lijn Adele (Skyfall, 2012) en Sam Smith (Spectre, 2015) een logische opvolger; een jonge Brit met hitpotentie. Zo schijnt hoofdrolspeler Daniel Craig het ook wel te zien zitten met Sheeran, werd eerder deze zomer opgetekend. Bocelli is wegens de grote Italiaanse setting van de nieuwe Bond-film een andere richting waarop kan worden gedacht. Het duo nam twee jaar geleden al gezamenlijk een song op. Dat maakt een vernieuwde samenwerking misschien iets te doorzichtig.

Aangezien bij de nieuwste Bond-productie niets verloopt zoals gebruikelijk, kan de nieuwste Bond-song gisteren zomaar online zijn gegooid. Bij een normaler productieproces verschijnt de titelsong zo'n maandje voor de release van de film, zodat het publiek via de hitparade al even goed in de stemming kan komen.

Volgens Sassi Live nemen Sheeran en Bocelli de clip op in Matera en op het strand van Marina di Pisticci, waar eveneens filmopnamen plaatsvinden.Mocht het allemaal zo zijn, niets is uitgesloten, dan is het voor de tweede keer in de geschiedenis van de James Bond-films dat er een duet als titelsong wordt gekozen. De eerste was nog niet eens zo lang geleden in de Bond-serie; Jack White en Alicia Keys voor Quantum of Solace (2008), de tweede film met Daniel Craig als 007.

Als we het dan toch van de landen waar gefilmd wordt laten afhangen: ik zie de Noorse popgroep a-ha nog wel een Bond-deuntje zingen, wellicht gecombineerd met Duran Duran. Ben heel benieuwd wat daaruit voortkomt...

Geen opmerkingen:


© Bond Blog 2009 — 2024
Alle fotorechten voorbehouden aan Danjaq LLC. / Eon Productions, United Artists Co., MGM Studios, Columbia Pictures, 20th Century Fox Home Entertainment, Sony Pictures Inc., Universal Pictures