Films en seriesFilms en series

woensdag 23 oktober 2019

Boy George lanceert No Time to Die-song

De Britse popzanger Boy George heeft een nieuw nummer gelanceerd met de titel No Time to Die. Het moet gezegd, het is een van de betere inzendingen. Vooralsnog enkel te beluisteren via Soundcloud.


Het staat artiesten wereldwijd vrij om nummers onder de titel van de nieuwe Bond-film uit te brengen. Vorige maand deed de vrij onbekende Britse formatie 40 Shillings on the Drum een poging. Alleen, Eon Productions heeft op deze manier in 57 jaar nog nooit een titelsong uitgekozen.

Eerdere gingen de geruchten de ronde dat er voor de titelsong van No Time to Die wordt gekeken naar een duet. Zo werden Ed Sheeran en Andrea Bocelli al aan elkaar gekoppeld en deden ook de namen van Sting en Jack Savoretti de ronde.

Doorgaans wordt de titelsong van de nieuwe Bond-film kort vóór de lancering van de film bekendgemaakt. Wie in februari of maart met een No Time to Die-nummer naar buiten komt, maakt een betere kans.

Mocht dat allemaal niks worden, dan hebben we altijd Boy George nog.

Geen opmerkingen:


© Bond Blog 2009 — 2024
Alle fotorechten voorbehouden aan Danjaq LLC. / Eon Productions, United Artists Co., MGM Studios, Columbia Pictures, 20th Century Fox Home Entertainment, Sony Pictures Inc., Universal Pictures