Films en seriesFilms en series

zondag 27 oktober 2019

Rami Malek is ‘Safin’ in No Time to Die

Ondanks dat er nog geen enkele foto van zijn personage naar buiten is gekomen, is vandaag eindelijk de naam van de grote schurk bekend geworden tegen wie James Bond het in zijn nieuwste avontuur moet opnemen. Rami Malek speelt in No Time to Die de rol van Safin.


Wat Safins duivelse plan behelst, moet nog blijken. Het is hoe dan ook een milieuvriendelijk plan, weten diverse media dit weekend te melden. De ‘eco-friendly’ villain zou er een algenkwekerij op na houden.

De naam van de belangrijkste schurk in de nieuwe James Bond-film is tot vandaag onbekend gebleven. Empire Magazine publiceert donderdag 31 oktober een artikel over No Time to Die met exclusieve foto's en interviews. In een teaser laat Empire alvast een en ander los, waaronder vandaag dus de naam Safin, en gisteren onderstaande foto van Daniel Craig.


Joseph Wiseman als Dr. No
Omdat de naam van Maleks personage een halfjaar lang geheim is gebleven, terwijl andere rollen als Bond-girls Nomi en Paloma wel gewoon werden genoemd, deed het gerucht de ronde dat de nieuwe schurk wel eens de reïncarnatie van James Bond eerste tegenstander Dr. No kon zijn. Aangezien in de vorige film Spectre (2015) Blofeld na meer dan veertig jaar weer tevoorschijn komt, zou dat met Dr. No ook kunnen gebeuren.

Het grote verschil tussen Blofeld en Dr. No, is dat eerstgenoemde in meerdere films de grote antagonist speelt en dat meerdere acteurs in het verleden gestalte hebben gegeven aan Bonds aartsvijand. Dr. No treedt in de gedaante van Joseph Wiseman enkel in de eerste film op. En dat zal voorlopig zo blijven...

Geen opmerkingen:


© Bond Blog 2009 — 2024
Alle fotorechten voorbehouden aan Danjaq LLC. / Eon Productions, United Artists Co., MGM Studios, Columbia Pictures, 20th Century Fox Home Entertainment, Sony Pictures Inc., Universal Pictures