Films en seriesFilms en series

donderdag 13 februari 2020

Titelsong ‘No Time to Die’ over 12 uur te horen

De titelsong van No Time to Die van Billie Eilish is precies over 12 uur te horen. Om 1 uur ’s nachts Nederlandse tijd wordt het nieuwe Bond-nummer gelanceerd. Dat heeft de singer-songwriter laten weten via social media.


Zet het geluid aan om in bovenstaande aankondiging enkele flarden muziek te horen. Billie Eilish zei zondag nog tijdens de Oscar-uitreiking dat haar Bond-song een ballad is. Een genre dat aansluit bij voorgangers Writings on the Wall van Sam Smith voor Spectre (2015) en Skyfall (2012) van Adele.

Het is na Skyfall voor de tweede keer dat het themanummer van een Daniel Craig Bond-film de titel van de film draagt. De titelsongs van Casino Royale (2006) en Quantum of Solace (2008) zijn de rocknummers You Know My Name en Another Way to Die van respectievelijk Chris Cornell en Jack White met Alicia Keys.

Geen opmerkingen:


© Bond Blog 2009 — 2023
Alle fotorechten voorbehouden aan Danjaq LLC. / Eon Productions, United Artists Co., MGM Studios, Columbia Pictures, 20th Century Fox Home Entertainment, Sony Pictures Inc., Universal Pictures