Films en seriesFilms en series

woensdag 15 mei 2024

Brian Cox terug in ‘007: Road to a Million’

Brian Cox keert terug als The Controller in het tweede seizoen van 007: Road to a Million. Dat meldt Deadline Hollywood vandaag. Opnamen van de spelshow van Amazon moeten deze zomer plaatsvinden. Cox’ deelname wordt volgens de entertainmentwebsite in de komende weken officieel aangekondigd.

Brian Cox in het eerste seizoen van 007: Road to a Million

Pal na de overname van MGM door Amazon twee jaar geleden, werd bekend dat James Bond-productiemaatschappij Eon Productions en Amazon een 007-spelshow gingen maken. De hoop was gevestigd op een doorstart van de Bond-films, waar we tot op heden nog steeds niets wijzer van zijn geworden, maar het werd dus een avonturenspelshow gedraaid op iconische James Bond-locaties.

Onder het motto beter iets dan niets in november de spelshow verorberd; het bleek veel van alles en tegelijk een lege huls. Volgens Amazon bereikte 007: Road to a Million in 27 landen de eerste plaats, maar bleef de show in het Verenigd Koninkrijk buiten de Top 50 van meest succesvolle Prime-producties. Niettemin werd alras een tweede seizoen aangekondigd. Eind dit jaar mogen we zien of de makers iets van het commentaar hebben aangetrokken en of Brian Cox zijn draai een beetje heeft gevonden.

Geen opmerkingen:


© Bond Blog 2009 — 2024
Alle fotorechten voorbehouden aan Danjaq LLC. / Eon Productions, United Artists Co., MGM Studios, Columbia Pictures, 20th Century Fox Home Entertainment, Sony Pictures Inc., Universal Pictures