Films en seriesFilms en series

zondag 26 december 2010

OK

Nog een parodie uit 1967 op de Bond-films: OK Connery, ook wel bekend als Operation Kid Brother. Die andere parodie uit dat jaar was Casino Royale, remember?

De soundtrack van deze Italiaanse productie is van Ennio Morricone. Deze muziek is sinds 2004 verkrijgbaar op een geremasterde cd. En die wil ik graag hebben, maar ga deze voor
dat bedrag niet klakkeloos bestellen. Zeker niet voordat ik eerst wat voorbeelden heb gehoord, en die zijn niet beschikbaar via Amazon. Ook niet op iTunes.

Normaal gesproken volstaat een mp3 via Limewire of YouTube. Maar Limewire bestaat sindskort niet meer en op YouTube is enkel de titelsong te vinden. Beluister die hieronder:
Iemand een idee hoe aan deze muziek te geraken?

2 opmerkingen:

JW Pepper zei

Ik zit bij een gesloten filmcommunity van allerlei 'vergeten' (cult-)films. Daar is deze film en de OST te downloaden. Ik zal proberen deze te downloaden en dan op rapidshare te zetten of elders. Heb je een e-mailadres waar ik de link kan sturen aangezien het niet helemaal legaal is.

Jasper Hartog zei

Dat zou heel fijn zijn. Kijk maar of het lukt: jasperhartog [at] planet.nl

Dank alvast!


© Bond Blog 2009 — 2024
Alle fotorechten voorbehouden aan Danjaq LLC. / Eon Productions, United Artists Co., MGM Studios, Columbia Pictures, 20th Century Fox Home Entertainment, Sony Pictures Inc., Universal Pictures