Films en seriesFilms en series

donderdag 14 april 2011

Sony gaat verder met Bond

Sony Pictures en MGM slaan wederom de handen ineen voor distributie van Bond 23. Hoogstwaarschijnlijk geldt dit ook voor Bond 24. Dat hebben Sony en MGM gisteren bekendgemaakt.

I
n de Sony/MGM-deal zitten ook de Daniel Craig David Fincher Stieg Larsson-film The Girl with the Dragon Tattoo en een remake van Paul Verhoevens Total Recall.

Voor ons als kijker maakt het natuurlijk allemaal weinig uit of de film nu begint met het United Artist-logo, een brullende leeuw, een dame met een fakkel, een man die tuurt door een refractor. Als die film nu maar eens begint! ...Maar toch. Een beetje eenheid is van mijn kant wel gewenst. Als hier nu ook de broers van Warner zich zouden mengen, de trompetten van Fox, de berg van Paramount - dit is wel zo prettig.

Dan nu nog één wens. Of eigenlijk wensje, nadat alle geldschieters straks in beeld zijn gekomen: bring back that goddamn gun barrel!

Geen opmerkingen:


© Bond Blog 2009 — 2024
Alle fotorechten voorbehouden aan Danjaq LLC. / Eon Productions, United Artists Co., MGM Studios, Columbia Pictures, 20th Century Fox Home Entertainment, Sony Pictures Inc., Universal Pictures