Films en seriesFilms en series

zondag 2 oktober 2011

Andere 'look' voor Bond

Bond-acteur Daniel Craig en modeontwerper Tom Ford werken samen aan een nieuwe look voor James Bond.

Craig en Ford zijn al een tijdje aan het puzzelen wat deze 'nieuwe Bond' moet gaan dragen. Het zal een compleet nieuwe garderobe zijn die exclusief voor Bond 23 ontworpen zal worden.

De Amerikaanse ontwerper levert de kostuums van James Bond sinds het vorige avontuur Quantum of Solace (2008). Destijds samen met Costume Designer Louise Frogley en nu waarschijnlijk onder toeziend oog van Jany Temime, die in de jaren tachtig en negentig meewerkte aan onder meer De Lift, Ciske de Rat en Karakter.

1 opmerking:

LVA zei

Ik ben erg benieuwd naar de nieuwe look. Bond zag er altijd al goed uit (altijd uitgaande van het modebeeld van de tijd waarin de films gemaakt zijn...), maar Craig zag er echt héél goed uit qua kleding, zowel in CR als QoS. Brosnan zag er ook goed uit, maar toch op een andere manier dan Craig, waarschijnlijk mede door het verschil in lichaamsbouw.


© Bond Blog 2009 — 2024
Alle fotorechten voorbehouden aan Danjaq LLC. / Eon Productions, United Artists Co., MGM Studios, Columbia Pictures, 20th Century Fox Home Entertainment, Sony Pictures Inc., Universal Pictures