Films en seriesFilms en series

zondag 23 oktober 2011

Levensvragen

The James Bond Dossier heeft een leuke serie gemaakt over do’s and don’ts voor Skyfall (Bond 23). Een reeks van 23 levensvragen als: hebben we Moneypenny nog nodig? Is het van belang dat Bond schiet met een Walther PPK of een P99? En hoe staat het eigenlijk met zogenaamde vaste uitspraken als ‘Shaken not stirred’ en ‘The name’s Bond, James Bond’?

De video’s gaan voornamelijk in op de vaste elementen uit de Bond-films (wagens, gadgets, girls, villains, muziek, locaties, etc.). Met als (toch wel treurige) eindconclusie dat het vroeger allemaal beter was. Maar als Eon Productions eens zou luisteren naar deze vriendelijke Bond-fan, komt het met Bond 23 allemaal wel goed.De kwaliteit van de video’s, vooral het geluid, is echter van een bedroevend niveau. In bovenstaande video blaft er bijvoorbeeld een hond doorheen, maar dat blijkt voor de maker geen reden om een tweede take te gebruiken.

Maar omdat hij overkomt als een sympathieke goedzak die heus wel kennis van zaken heeft, verdient hij het voordeel van de twijfel. Dus kijk die video’s. En o ja: click the 'like' button...

1 opmerking:

LVA zei

Leuk om te zien, hoewel ik het op lang niet alle punten met hem eens ben. En dat gezever over die 'like button'! Ik kreeg bijna de neiging om bij elk filmpje op de 'dislike button' te klikken, gewoon om hem te pesten!


© Bond Blog 2009 — 2024
Alle fotorechten voorbehouden aan Danjaq LLC. / Eon Productions, United Artists Co., MGM Studios, Columbia Pictures, 20th Century Fox Home Entertainment, Sony Pictures Inc., Universal Pictures