Films en seriesFilms en series

maandag 3 oktober 2011

MovieBlog noemt Bérénice Marlohe als Bond-girl

Anders altijd zo betrouwbaar: The MovieBlog. Althans, dat claimen ze te zijn. Want: The Official Home of Correct Movie Opinions. Maar wat ze vergeten is dat een feit gewoon een feit is en meningen er niet toe doen. Als Bérénice Marlohe de nieuwe Bond-girl is, dan zou dat een feit zijn. Maar het feit is, dat dat nog helemaal niet bekend is.

The MovieBlog quote zonder schroom Geek Tynant en meldt zelfs dat de titel mogelijk Carte Blanche zou zijn. Verder doen Javier Bardem en Ralph Fiennes mee. De première is op 9 november volgend jaar. Geruchten gecombineerd met één feit: de premièredatum...

Wat betreft Marlohe. Natuurlijk is dat opnieuw een mooi, leeg plaatje. Had heus niet verwacht dat ze Ma Tokkie zouden casten.


Wat weten we van de Franse schone? Niet veel in ieder geval. Buiten een handvol Franse tv-series en films heb ik zo snel niet kunnen achterhalen hoe oud ze is. Of hoe 'jong'. Want de huidige Bond-girls zijn jonger dan ik! ...Dat is inderdaad gewoon jaloezie. Niet dat ik erop uit ben om ooit Bond-girl te worden, maar zij behoren nu al tot een gezelschap waar ik alleen maar van mag dromen.

Misschien dat de volgende kop op Bond Blog luidt: Bérénice Marlohe Bond-girl. Dat is een mogelijkheid, heeft niets met een mening te maken.

Geen opmerkingen:


© Bond Blog 2009 — 2024
Alle fotorechten voorbehouden aan Danjaq LLC. / Eon Productions, United Artists Co., MGM Studios, Columbia Pictures, 20th Century Fox Home Entertainment, Sony Pictures Inc., Universal Pictures