Films en seriesFilms en series

zaterdag 19 november 2011

'Noel Gallagher in gesprek over Bond-song'

Een nummer van een aantal jaren geleden gebruiken als titelsong? Dat bestaat niet. Of het moet zo'n waanzinnige ervaring zijn dat je er niet omheen kunt. En dat is Freaking Teeth nu ook weer niet. Noel Gallagher mag best een Bond-song maken, maar dan wel exclusief voor Skyfall.

Om The Sun er maar weer eens bij te halen: Gallagher vindt dat zijn song Freaking Teeth uit 2008 zeer geschikt zou zijn voor een Bond-film. Alsof hij een visitekaartje behoeft, zou Gallagher een dezer dagen een afspraak hebben met de producers van Skyfall om te praten over de titelsong van de nieuwe Bond-film.


Daarbij vindt Gallagher dat het weer eens hoog tijd wordt voor een Engelse muzikant. De laatste Britse inzending was in 1985 Duran Duran met A View to a Kill, de best scorende Bond-track ooit.

Eerder dook in dit verband de naam van Adele op. Aangezien zij momenteel kampt met stemproblemen, lijkt het onwaarschijnlijk dat zij binnenkort de studio induikt voor een opname.

Geen opmerkingen:


© Bond Blog 2009 — 2024
Alle fotorechten voorbehouden aan Danjaq LLC. / Eon Productions, United Artists Co., MGM Studios, Columbia Pictures, 20th Century Fox Home Entertainment, Sony Pictures Inc., Universal Pictures